Grad

Udruga ‘Divlja liga vaterpolo’ pripremila kupališta za zimski san

Udruga 'Divlja liga vaterpolo' pripremila kupališta za zimski san

Članovi udruge ‘Divlja liga vaterpolo’ su u petak nenaplatno odradili poslove, koje bi Grad Dubrovnik trebao redovito raditi – piše Igor Legaz. O čemu se radi?

Udruga ‘Divlja liga vaterpolo’ pripremila je naša kupališta za jesen i zimski san. Kako nam je ispred udruge javio Igor Legaz, s kupališta na sjevernoj obali uvale Sumartin: Fačo, Pod borovima (skale br. 17), Skale br. 18, Levanat (skale br. 22) i Levanat (skale br. 23), demontirane su skalice za kupače.

U travnju 2019. svaka od tih skalica će bit montirana na pripadajuće kupalište, baš kao i iduće skalice koje navodi, s kupališta Pogačić i Gjivović.

S kupališta Gjivović i Piplić demontirani su zaštitni konopi koji se također vraćaju u travnju 2019., a na šetnici uz sjevernu obalu uvale Sumartin, u kantunu kod nezakonito izgrađenog zida (s ogradom) oko ville Elite, postavljena je klupa, ističe Legaz.

Udruga namjerava postavit još pet klupa na tu šetnicu, od Kokota do kupališta Pod borovima, ali na računu nema novaca da ih kupi, pa moli Turistčku zajednicu Grada Dubrovnika da financira nabavu barem tri klupe, a članovi Udruge će ih nenaplatno montirati, naglašava Legaz za kraj.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist