Crna kronika

UBIJEN SIN JEDINAC U SPLITU Osumnjičen ovisnik s bogatim dosjeom

UBIJEN SIN JEDINAC U SPLITU Osumnjičen ovisnik s bogatim dosjeom

Luka B., 22-godišnjak koji je sinoć stradao u uličnom napadu braće ovisnika, bio je sin jedinac, sportaš. Branio je za kadete Mosora do izbijanja korone, prenosi Dalmatinski portal.

Njegov trener Marin Grčić kaže da je Luka bio primjeran, pristojan i odličan momak, redovit na treninzima. Bio je talentiran za mali balun, kaže trener Grčić.

Ante R., koji mu je zadao jednu ubodnu ranu prsa velikim kuhinjskim nožem s oštricom dužom od 20 centimetara, poput svoja dva brata ima velikih problema s ovisnošću o drogi i podeblji dosje s prijavama za remećenje reda i mira, tučnjave i krađe.

Kako doznajemo, u policiji se branio šutnjom, a tako će, po svemu sudeći, biti i sutra na ispitivanju kod državnog odvjetnika. Izgledno je da će zbog težine samog djela te dosjea završiti u istražnom zatvoru.

Ubojstvo se dogodilo sinoć oko 1 sat na trgu pred hotelom Corner. Luka B. bio je sam, a Ante R. bio je s bratom koji je također priveden. Prije toga došlo je do sukoba koji metar dalje u Ulici Domovinskog rata, nakon čega Ante R. odlazi kući po nož, vraća se i ubada Luku B. u prsa.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

NIJE OBAVIO PREGLED, VOZIO POD UTJECAJEM DROGA… ‘Zaradio’ kaznu od 3.303 eura

Dulist

Turist iz Srbije u šetnji Gružem ukrao mobitel sa stražnjeg sjedala automobila

Dulist

PROMETNA NA ILIJINOJ GLAVICI Vozačica udarila u stup, prevezena u bolnicu

Dulist