Kultura

U VELIKOM TJEDNU Orkestar poziva na besplatne koncerte prigodnog repertoara

Nakon uspješnoj Korizmenog koncerta održanog u Katedrali u subotu, 9. travnja u 20 sati, DSO najavljuje dva koncerta tijekom Velikog tjedna.

Prvi koncert na kojem nastupa Puhački kvintet DSO-a održat će se 12. travnja u 20 sati u Saloči od zrcala u Narodnoj knjižnici. U ovom sastavu djeluju: Slavka Jurić (flauta), Martina Hrćan (oboa), Teo Čipčić (klarinet), Tomislav Franić (fagot) i Martin Hrćan (rog).

Drugi koncert na kojem nastupa Gudački kvartet DSO-a održat će se 14. travnja u 20 sati u Saloči od zrcala. U kvartetu djeluju Đana Kahriman (koncert majstorica), Iva Vukić (violina), Šimun Končić (viola) i Mihaela Martinović (violončelo).

Koncerti u Velikom tjednu bit će obilježeni prigodnim repertoarom, a ulaz je besplatan. S obzirom na ograničen broj mjesta, pozivamo vas da na koncert dođete barem 15 minuta ranije.

DSO u travnju započinje svoju glazbenu sezonu i veselimo se nastupima pred brojnom publikom nakon ukidanja restriktivnih COVID mjera.

Pročitajte još

Lerovo ‘Uglavnom vedro’ u Lazaretima

Dulist

GALERIJA FLORA Otvorena izložba polaznika PopHeart Factory radionica za djecu i odrasle

Dulist

[FOTO] PROLJEĆE PRI DVORU Folklorna večer ‘Pjesma, ples i mi’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija