Grad

U TIJEKU NADOGRADNJA Lero želi 4 zvjezdice u 2015.!

Hotel Lero u obnovi

Na dubrovačkom Hotelu Lero već neko vrijeme obavljaju se radovi. Kako saznajemo od direktorice Nataše Bašić, riječ je o rekonstrukciji i nadogradnji s konačnim ciljem dobivanja četiri zvjezdice.

– Na četvrtom katu imali smo ogromne terase, koje nisu bile komercijalno iskoristive, a samo su prokišnjavale. Na tom dijelu se sad gradi novih šest smještajnih jedinica – kazala nam je Bašić te dodala kako i ovih dana jedna zgrada u hotelu normalno radi.

– U prosincu 2013. godine dobili smo građevinsku dozvolu. Nastojat ćemo dio radova dovršiti do sezone, odnosno do 1. travnja dokad moramo maknuti skelu, a dio radova nastavit će se nakon sezone. Proširujemo kapacitete, a krajnji su nam cilj četiri zvjezdice od sezone 2015. – istaknula je Bašić te podsjetila kako je u posljednje dvije godine za cijeli postojeći kapacitet promijenjen namještaj i keramika.

– Sve su sobe, koje nisu dirane od 1998. godine, obnovljene i sad idemo dalje. Na koncu ćemo još ‘ušminkati’ i ulaz u hotel – izjavila je Bašić te najavila daljnji plan nadogradnje.

– Već od studenog nastavljamo radove kako bismo iznad restorana izgradili još tri kata. Potom slijedi i podzemna garaža ispod trenutnog parkirališta. Podzemna garaža nam postaje nužnost zbog dodatnog kapaciteta – rekla je Bašić te zaključila kako ih čeka još puno posla jer se projekt rekonstrukcije i nadogradnje radi u fazama.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist