Grad

U tijeku javna nabava za obnovu judo dvorane u Mokošici

U tijeku javna nabava za obnovu judo dvorane u Mokošici

Grad Dubrovnik pokrenuo je postupak javne nabave za izvođenje radova adaptacije judo dvorane u Mokošici. Predmet nabave je adaptacija poslovnog prostora u suterenu stambene zgrade ‘S’ u Mokošici ukupne neto korisne površine 370 metara kvadratnih.

Prostor inače koristi Judo klub Dubrovnik kao judo dvoranu, no zbog dotrajalosti materijala i instalacija te zbog potreba korisnika isti je potrebno adaptirati. Procijenjena vrijednost nabave je 1.850.000 kuna, a rok za dostavu ponuda je 11. lipnja 2019. godine do 10 sati.

Adaptacija judo dvorane u Mokošici jedno je od planiranih ulaganja u sportsku infrastrukturu koje će Grad Dubrovnik provesti u 2019. godini, a koja još uključuju projekt tenis dvorane u Lapadu, izgradnju nogometnog terena s pripadajućim sadržajima u Gospinom polju, rekonstrukciju objekta bivšeg hotela Stadion s prvim muzejom vaterpola u svijetu te izgradnju hangara za jedriličare u Orsanu (investicija koju sa 45% sredstava sufinancira Grad Dubrovnik) i hangara veslačkog kluba Neptun.

Podsjetimo, projektom funkcionalne adaptacije judo dvorane u Mokošici zadržava se osnovna podjela prostora u dvije cjeline s tim da se velikoj judo dvorani priključuje prostor bivše strojarnice kao servisno spremište za sprave. Postojeći ulazni dio dijeli se u dvije cjeline s tim da se prvi dio spušta u odnosu na ostatak suterena i sastoji se od ulaznog prostora s garderobama i pratećim sadržajima, malim spremištem i kabinetom za trenere. Drugi dio koji je na visinskoj kvoti velike judo dvorane prenamijenit će se u dodatni prostor za vježbanje, a bit će ga moguće koristiti kao jednu veću ili dvije manje prostorije. Adaptacijom će se dobiti i prostor za gostujuće trenere, a uredit će se i trijem na južnom pročelju. Sanirat će se cijela terasa, dio fasade te promijeniti podna obloga i obloga stepeništa.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist