Crna kronika

U SITNIM NOĆNIM SATIMA ‘Auto-piroman’ Dejan B., propucan u siječnju usred bijelog dana, uhićen na Korčuli!

U SITNIM NOĆNIM SATIMA 'Auto-piroman' Dejan B., propucan u siječnju usred bijelog dana, uhićen na Korčuli!

Sjećate li se Dejana B. koji je još u siječnju punio novinske stupce crne kronike? Ovaj 28-godišnji mladić iz Splita, poznat po kriminalnim radnjama paleža automobila u prošloj godini, ali i po tome što je, možda  upravo uzročno-posljedično, ranjen, lociran je i uhićen sinoć na Korčuli u sitnim noćnim satima, DuList saznaje iz korčulanskih izvora. Dejan B. uhićen je zbog posjedovanja oružja, dva pištolja, s i bez prigušivača.

Prije toga, Dejan B. je uhićen 4. veljače prošle godine jer je dan prije, oko dva sata u noći, u Šižgorićevoj ulici u Splitu, zapalio audi S8 22-godišnjaka iz Splita, te je za tu paljevinu splitsko tužiteljstvo tražilo kaznu od devet mjeseci zatvora. U siječnju ove godine mladić je ranjen u predjelu noge i prevezen je u KBC Split, a cijela drama dogodila se usred – bijelog dana!

Inače, u tom razdoblju više sličnih slučajeva se dogodilo: dva ranjavanja u Splitu, jedno u Srinjinama.

Podsjetimo detaljnije: tada 27-godinšji Dejan prvi put direktno je povezan s težim kaznenim djelom 4. veljače prošle godine jer je dan ranije, rano ujutro, u Šižgorićevoj ulici u Splitu, oko dva sata u noći, zapalio Audi S8 vlasnika popularnoga splitskog okupljališta ‘Moon bar’ na Gripama. Nikad nije otkrio razlog oštećivanja imovine, odnosno tko je naručio ovu ‘uslugu’.

Ovo nije jedino ‘upoznavanje’ s Policijom – poznat je i po krađi 75 litara goriva iz jednog teretnog vozila u Solinu i posjedovanju dva grama kokaina, ali i po neredima u Beogradu!

Naime, upućeniji Splićani povezali su ga upravo s Torcidašima uhićenima na stadionu zbog izgreda tijekom utakmice Partizan – Crvena Zvezda, također u siječnju ove godine.

Sada će uzasigurno uslijediti utvrđivanje zbog čega je Dejan B. boravio na Korčuli, a konačni obrat situacije javnost bi mogla saznati upravo pod nadležnošću dubrovačke PU.

Foto: Ilustracija uhićenja, DuList

Pročitajte još

PREMINUO OTAC TOŠE PROESKOG Sestra pokojnog pjevača oprostila se emotivnom porukom

Dulist

VEĆ IMA DVIJE PRAVOMOĆNE PRESUDE Vozio pijan i pod zabranom, oduzeto mu vozilo

Dulist

Moldavac i Bugarin u bunkeru kombija pokušali prokrijumčariti pet osoba

Dulist