Sport

U listopadu 15. judo kup Dubrovnika

U listopadu 15. judo kup Dubrovnika

U organizaciji judo kluba Dubrovnik 1966. u Dubrovniku će se 6. i 7. listopada održati 15. Međunarodni judo kup Dubrovnika za seniore i seniorke s nagradnim fondom od 16 tisuća dolara.

Na turniru koji će se održati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju predviđene su borbe u sedam muških i sedam ženskih kategorija. U subotu, 6. listopada, održat će se natjecanja u lakšim težinskim kategorijama: do 60, do 66 i do 73 kilograma u muškoj konkurenciji te do 48, do 52, do 57 i do 63 kilograma u ženskoj kategoriji.

Dan kasnije, u nedjelju, 7. listopada, nastupit će natjecatelji u težim težinskim kategorijama: do 81, do 90, do 100 i preko 100 kilograma za muškarce te do 70, do 78 i preko 78 kilograma za žene.

Pobjednici u svakoj kategoriji osvojiti će tisuću dolara, uz uvjet da u natjecanju u kategoriji nastupi najmanje osam natjecatelja. Ako bude manje prijavljenih, nagrada iznosi petsto dolara, a najmanji broj sudionika mora biti četiri. Na natjecanju će također biti dodijeljena nagrada od tisuću dolara za najbolje trenere u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Po završetku turnira od 8. do 10. listopada održat će se i trening kamp.

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist