Kultura

U LAZARETIMA Izložba studentskih radova ‘Dubrovnik – Planiranje naselja i razvoj grada’

lazareti izlozba
Izložba studentskih radova Dubrovnik – Planiranje naselja i razvoj grada otvorit će se u srijedu, 22. studenog 2023. godine s početkom u 18 sati, u Lazaretima, u sklopu desetih Dana kreativnih i kulturnih industrija.
Izloženi studentski radovi rezultat su kolegija Urbanističke radionice I: Planiranje naselja – PROSTORNA VIZIJA RAZVOJA GRADA DUBROVNIKA i Urbanističke radionice II: Preobrazba grada – PREOBRAZBA GRADSKOG SREDIŠTA GRUŽ U DUBROVNIKU, nastali na Diplomskom studiju Arhitektura i urbanizam akademske godine 2022./2023. i osmišljeni su kao jedinstven zadatak s temom planiranja razvoja grada Dubrovnika. Cijeli projekt je realiziran u organizaciji Arhitektonskog fakulteta, Katedre za urbanizam, prostorno planiranje i pejsažnu arhitekturu, uz financijsku podršku Grada Dubrovnika.
Na otvorenju izložbe sudjeluju pročelnik Upravnog odjela za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša Grada Dubrovnika Božo Benić, te ispred Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Katedre za urbanizam, prostorno planiranje i pejsažnu arhitekturu prof. emer. dr. sc. Tihomir Jukić s asistentima Kristinom Perkov i Marinom Duićem. Izložba ostaje otvorena do četvrtka 30. studenog 2023. godine

Pročitajte još

[FOTO] DIVNA UMJETNIČKA DJELA Završna izložba učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića

Dulist

(FOTO) POČEO FESTIVAL ‘TINO PATTIERA’ Zvjezdana kutija je otvorena!

Dulist

EKVINOCIJO U POSATU! Započele probe, Goran Višnjić kao Niko Marinović, Zrinka Cvitešić je Jele

Dulist