DuList IN

U KINO SLOBODA Besplatno pogledajte film o Janici i Ivici Kostelić!

U KINO SLOBODA Besplatno pogledajte film o Janici i Ivici Kostelić!
14.02.2006.,Torino,Italija - ZOI Torino 2006 ,Setstriere. Muska kombinacija. Ivica Kostelic osvojio je srebrnu medalju u kombinaciji. Ivica u zagrljaju i suzama s Janicom. Photo Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nagrađeni film Bruna Kovačevića o Janici i Ivici Kostelić, ‘Upoznaj samog sebe’, na programu je u kinu Sloboda u nedjelju, 1.svibnja u 20 sati.

Neponovljiva priča hrvatskog sporta, priča je ne samo o skijanju u zemlji u kojoj gotovo da i nema snijega, priča je o životu, snazi i strasti za onim što voliš i u što vjeruješ, riječi su autora filma.

Nevjerojatan uspjeh obitelji Kostelić ovjekovječen je u filmu snimanom 23 godine prateći Janicu i Ivicu od samih početaka. Prvi kadrovi snimljeni su kad je Janica imala samo osam godina, a posljednji nakon Zimskih olimpijskih igara 2014. u Sočiju, na kojima je Ivica četvrti put osvojio olimpijsko srebro.

Film „Gnothi Seauton – Upoznaj samog sebe“ rezultat je više od 150 sati snimljenog materijala oblikovanog u formu 93-minutnog dokumentarca koji objedinjava put obitelji Kostelić i sve njihove uspjehe.

Ulaz na projekciju je slobodan – pa dođite i pogledajte priču o hrvatskom sportskom fenomenu.

Pročitajte još

DEFINITIVNO FAVORIT! Baby Lasagna skočio na eurovizijskim kladionicama

Dulist

SEVE U DUBROVNIKU ‘Ljubav se ljubavlju vraća’

Dulist

Severina prije nastupa u Revelinu objavila video s aerodroma: ‘Ovaj čovjek me stalno prati’

Dulist