Koronavirus u Hrvatskoj

U Italiji umrlo 837 osoba, Srbija bilježi najcrnje brojke

koronavirus italija 2

U posljednja 24 sata u Italiji je umrlo 837 osoba, a zabilježeno je 4023 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Ukupno je dosad u Italiji zabilježeno 105.792 slučaja koronavirusa. Ukupan broj mrtvih popeo se na 12.428. Broj novih slučajeva posljednjih je dana u padu. U odnosu na dva dana ranije to je pad od čak 1200 slučajeva, prenosi Index.

Srbija danas bilježi najcrnje brojke otkako je počela borba protiv koronavirusa. Ukupan broj zaraženih sada je 900, 115 više za posljednja 24 sata, a u istom razdoblju zabilježeno je sedam novih smrtnih slučajeva, ukupno 23. Kako navodi Index, 42-godišnji muškarac koji je umro od posljedica koronavirusa najmlađa je žrtva tog virusa u Srbiji.

U Crnoj Gori su od jutros još četiri osobe pozitivne na koronavirus, čime je broj oboljelih porastao na 109. Pod zdravstvenim nadzorom se nalaze 6.262 osobe, prenosi bhrt.ba.

U Sloveniji su od jučer umrle četiri osobe, čime je ukupan broj smrtnih slučajeva porastao na 12. Potvrđeno je i novih 46 slučajeva zaraze, a iz bolnica je otpušeno 6 pacijenata. Ukupan broj slučajeva COVID-19 u Sloveniji iznosi 802, prenosi Delo.

Pročitajte još

U Hrvatsku stiže milijun doza cjepiva protiv omikrona

Dulist

EPIDEMIOLOG KAIĆ O KORONAMJERAMA ‘One nam više ne trebaju’

Dulist

Capak otkriva hoće li se vratiti mjere zbog porasta oboljelih od koronavirusa

Dulist