Crna kronika

U gašenju požara u Rogotinu pomaže i kanader

Canadair CL-415 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga OS RH angažiran je na gašenju požara u mjestu Rogotin, javljaju iz Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

Jedan Canadair CL-415 iz sastava Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH upućen je u petak u akciju gašenja požara u mjesto Rogotin gdje je u prijepodnevnim satima buknula vatra. Na terenu su JVP Ploče s više vatrogasnih vozila.

Protupožarna sezona 2021. službeno je započela u ponedjeljak, 21. lipnja 2021. godine predstavljanjem rada Operativnog vatrogasnog zapovjedništva u Divuljama.

Od 21. do 25. lipnja 2021. godine, zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH su sudjelovale u gašenju četiri požara, dva u Šibensko-kninskoj županiji, jednog u Splitsko-dalmatinskoj županiji i jednog u Zadarskoj županiji. Izvršeno je jedno protupožarno izviđanje protupožarnim zrakoplovom u županijama priobalja.

Pročitajte još

Sudar na skretanju za poslovnu zonu u Župi

Dulist

TEŽE OZLIJEĐENA DJECA Državljanin Kosova u Dolima zaspao za volanom i sletio u jarak

Dulist

POŽAR GASILO 16 VATROGASACA Planulo u Čajkovićima na teško dostupnom terenu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija