Sport

U ČETVRTAK Šahovski turnir za vodu, kruh i mlijeko

Prije 31 godinu, 17. studenog 1991., u jeku najvećih ratnih stradanja Dubrovnika, održan je šahovski turnir na kome je prva nagrada bila 5 litara vode, druga litra mlijeka, a treća štruca kruha.

U četvrtak, 17. studenog u 12 sati održat će se memorijalni, otvoreni, brzopotezni šahovski turnir za vodu, kruh i mlijeko u Centru za mlade Dubrovnik.

-Prošle godine smo odlučili učiniti ovaj turnir tradicionalnim jer smatramo da je potrebno prisjetiti se, barem jednom godišnje, kako se život može stubokom promijeniti u svega nekoliko dana. I ove se godine želimo prisjetiti tog čuvenog turnira koji će se odigrati u Centru za mlade Dubrovnik. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na turnir najkasnije do 16. studenog u 12 sati. Turnir je otvoren za sve s naglaskom na mladima a jedini uvjet je da volite šah i Grad. Broj igrača je ograničen na 40 – ističu organizatori.

Organizatori su Udruga ‘Luža’, Udruga veterana, vojnika i domoljuba, uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja i UO za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Kakva utakmica! Dubrovčani slave pobjedu Vatrenih!

Dulist

DRAMA U UTAKMICI S JAPANOM Hrvatska je među osam najboljih na svijetu!

Dulist

Dramu u Katru iz svečane lože prati i premijer Plenković sa sinom Mariom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija