DuList PROMO

U ATLANT CENTRU EUROPA 92 – Must have odjeća u preuređenoj poslovnici

europa 92 1

Europa 92 u Atlant centru otvorila je svoja vrata posjetiteljima te ponudila potpuno svjež izgled i bogatiju ponudu. U poslovnici koja odiše elegantnom jednostavnošću, prostor je savršeno osmišljen kako bi se osigurala bolja organizacija najnovijih artikala i lakše snalaženje kupaca među ponudom. U Europi 92 pobrinuli su se da je ponuda odjeće preglednija i time osigurali da nikome ne promakne onaj savršeni, must have komad odjeće.

europa 92 5

Europa 92 osigurava svakom kupcu vrhunski doživljaj kroz profesionalnu uslugu Jeans Experata i ponudom najkvalitetnijih jeans brendova kao što su Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, LTB, Petrol Jeans i Salsa Jeans. Pored ovih poznatih jeans brendova, Europa 92 se na tržištu ističe i kultnim fashion brendom Scotch & Soda te bogatom ponudom vlastitog modnog brenda AD twenty.

europa 92 3

Novim uređenjem poslovnice, poseban je naglasak stavljen na denim bar u kojem svatko može naći savršen par reba. Denim bar time postaje najpoželjnije mjesto za kupnju jeansa svim generacijama. Bilo da tražite traperice visokog ili niskog struka, uske ili široke, s elastinom ili bez, s efektom podizanja ili nešto treće, u denim baru se nalazi bogata ponuda, a njihovi Jeans Experti će vam riješiti svaku nedoumicu i pronaći savršen model.

europa 92 8

Osim velikog izbora ženskog i muškog jeansa u Europi 92 pronaći ćete i veliki izbor ženskih i muških košulja, majica, haljina, suknji, sakoa, jakni, muškog i ženskog donjeg rublja te izuzetno bogata kolekcija modnih dodataka. Sve što vam treba za ležeran i moderan izgled pronaći ćete u trgovini Europa 92, u Atlant centru ili putem web shopa na www. europa92.eu.

europa 92 11

Pročitajte još

ACI-JEVA SPORTSKA OBITELJ Vrhunska plivačica Dina Levačić oduševljava svojim uspjesima

Željka Krstulović

DUNEA na početnom sastanku SWAMrisk projekta

Dulist

SAMO ZA NAJBRŽE Građa dijeli 10 TV-a i popuste za Euro

Željka Krstulović