Grad

U 2021. GODINI Ulaznica za zidine ostaje ista – 200 kuna!

Cijena ulaznice za gradske zidine i iduće će godine koštati 200 kuna. Naime, Grad Dubrovnik i Društvo prijatelja dubrovačke starine su temeljem Ugovora o korištenju i održavanju gradskih zidina dogovorili cijene ulaznica na gradske zidine za 2021. godinu koje će biti identične onima iz 2019. i 2020. godine.

-To znači da će cijena ulaznice za odrasle osobe biti 200 kuna dok će dječja ulaznica biti 50 kuna. Kupljena ulaznica vrijedi i za posjet tvrđavi Lovrjenac. Posjet samoj tvrđavi Lovrjenac će biti 50 kuna, a ako posjetitelj nakon toga želi obići i gradske zidine platiti će doplatu u iznosu od 150 kuna – naglašavaju iz Društva prijatelja dubrovačke starine.

Žitelji Dubrovačko neretvanske županije imaju besplatan ulaz na gradske zidine i tvrđavu Lovrjenac uz predočenje osobne iskaznice.

Pročitajte još

Brončani judaši na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Dulist

VIZIJA TURIZMA U GRADU ‘Pod hitno moramo zaustaviti snižavanje cijena, poboljšati ponudu i kvalitetu’

Dulist

SASTANAK U MINISTARSTVU Dogovoreni daljnji koraci za provedbu Plana upravljanja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija