Sport

TURNIR HLADNICA Večeras borba za posljednja mjesta u završnici!

TURNIR HLADNICA Večeras borba za posljednja mjesta u završnici!

Na malonogometnom turniru ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi u srijedu je odigrano novih šest susreta, a jedna je utakmica izazvala posebnu pozornost gledatelja.

Naime, utakmica Atalanta Bergamo – Marinmed privukla je dosad najviše gledatelja na tribine Hladnice i to s razlogom. U sjajnoj utakmici Marinmed je slavio s 4:2, te tako nakon dva uvodna poraza ostvario drugu pobjedu de se uspio plasirati u nastavak natjecanja s druge pozicije u svojoj skupini.

Strijelac dana svakako je Pavo Kuljiš, koji je s pet pogodaka pomogao svom Sektoru D u slavlju protiv NK TV-a. Šule Mu Na Zaru Bu upisao je 3:1 pobjedu na Direct Bookingom, Čokolino je s 4:1 prošao Škropec, a u veteranskom susretu Strvinari i Lokomotiva odigrali su 1:1.

Posebno je zanimljiv bio posljednji susret dana u kojem je Caffe bar Mirakul s 3:0 slavio protiv Maritima, koji unatoč ranijoj pobjedi nad Marinmedom ipak neće vidjeti idući krug natjecanja.

Na listi strijelaca nema promjena. Denis Dilberović (Maximus), Hrvoje Stojić (S.S.G.) i Ivo Čuljak (Totalni Promašaj) drže vrh liste sa sedam pogodaka.

U četvrtak su na rasporedu još četiri utakmice:
19:15 Konoba Tomislav – Salon Mode Atlantik
20:00 Mokošica – Cale d.o.o.
20:45 Rekreativci – R.U. Palace
21:30 Peline – Crvena Funjestra

Organizator posebno ističe prvi susret dana Konoba Tomislav – Salon Mode Atlantik, gdje će ishod utakmice izravno utjecati na konačni plasman ekipa u skupini.

U petak je slobodan dan. Drugi krug počinje 17. i 18. lipnja utakmicama šesnaestine finala, u kojima će se sastati drugoplasirani i trećeplasirani iz skupina.

Raspored za subotu 17. lipnja:
20:00 Marinmed – Westfallen
20.45 Šule Mu Na Zaru Bu – Top Booking
21.30 Bistro Gatto – Grga
22.15 Caffe bar Belfast – Atalanta Bergamo

Pobjednike mečeva u subotu i nedjelju u osmini finala koja se igra 19. i 20. lipnja očekuju pobjednici skupina. Četvrtfinale se igra 22. i 23. lipnja, polufinale 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

[FOTO] Zlatni vaterpolisti motivirali učenike prema uspjehu u sportu

Dulist

HRVATSKA FLAG FOOTBALL LIGA Dvije pobjede i jedan poraz za Sharkse

Dulist

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist