Sport

TURNIR HLADNICA Kalauz s četiri gola ‘prebukirao’ Top Booking!

nogomet hladnica 07062017 5

Na malonogometnom turniru ‘Hladnica 2017.’ na umjetnoj travi u četvrtak je odigrano svih sedam zakazanih utakmica, a gledatelji su nakon 34 odigrana meča konačno vidjeli i jedan kazneni udarac!

Dogodilo se to u šestom susretu dana između Crvenog Križa i Grasshoppersa. Penal je dosuđen za Crveni Križ, ali nije realiziran. Na kraju su opet odlučili penali, budući da je ‘regularni’ dio završio 1:1 pa su se nakon raspucavanja veselili Grasshoppers s 3:1. Inače, organizatori ističu kako je u prva 34 meča dodijeljeno tek 18 javnih opomena te nijedno isključenje i vrlo su zadovoljni visokom razinom fair playa na turniru.

U prvom meču dana RU Palace je s 2:0 svladao Strava Tim te s maksimalnih 9 bodova drži vrh ljestvice u svojoj G skupini. Bistro Gato je s visokih 8:2 slavio protiv Top Bookinga, a vrijedi istaknuti kako je prvi igrač susreta bio Maro Kalauz s čak četiri postignuta pogotka.

Atalanta Bergamo je s glatkih 4:0 razbila Maritimo, Maximus je s 3:1 prošao Hospital, a Mirakul je bio uspješniji od C.b. 2 kvadrata tek nakon kaznenih udaraca (1:1, 3:2). U susretu veterana Ponton je s 2:0 bio bolji od 23.

Na listi strijelaca u vrhu su se s po 6 pogodaka izdvojili Pero Matić (Mokošica) i Marko Grgurević (Totalni Promašaj).

Za petak je zakazano šest susreta prema sljedećem rasporedu:
18:30 GRGA – DIREKT BOOKER
19:15 ŠULE MU NA ZARU BU – KONOBA MAESTRAL STON
20:00 STRVINARI – DANČE ( VETERANI)
20:45 MRTVILO – MILENIJUM
21:30 C.B. ANTIKA – BELFAST
22:15 WEST FALEN – MEDVJEDIĆI DOBRA SRCA

Podsjetimo, drugi krug počinje 17. i 18. lipnja utakmicama šesnaestine finala. Potom 19. i 20. lipnja slijedi osmina finala, a četvrtfinale 22. i 23. lipnja. Polufinale će se igrati 25. lipnja, a finale 26. lipnja.

Pročitajte još

KUP JADRANA U JUDU JK Dubrovnik osvojio četiri medalje

Dulist

TJEDNI BRIDŽ TURNIR Najbolji su Andrija Martić i Joško Đilović

Dulist

[FOTO] FINALE ZA PRVAKA Košarkašice Raguse izjednačile rezultat s Trešnjevkom

Dulist