Aktualno

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA ‘Još uvijek ne možemo prihvatiti misao da Pero više nije među nama’

Vijest da je preminuo naš dragi kolega Pero Brajević ostavila je u šoku sve djelatnike Turističke zajednice grada Dubrovnika. Na redakcijsku su adresu poslali posvetu svome dragome kolegi koji je danas nažalost napustio.

-Pero Brajević je bio vrijedan djelatnik i dobar kolega na kojega smo se mogli uvijek osloniti. Pero Brajević je više od 17 godina svog radnog vijeka proveo na različitim pozicijama u TZ Grada Dubrovnika i još uvijek ne možemo prihvatiti misao da više nije među nama. Pamtit ćemo ga kao veoma dobrog i pouzdanog kolegu i izuzetno vrijednog djelatnika kojemu ništa nije bilo teško. Poznavajući ga, vjerujemo da ima simbolike i u tome što je preminuo dok je obavljao svoj posao u pripremi organizacije kulturnog događaja koji organizira TZ Grada Dubrovnika. Počivaj u miru dragi naš Pero – napisali su.

Pročitajte još

Kapetanić, Macan, Milinković i Šuljak počasni članovi DPDS-a

Dulist

Rendžeri pomogli odsukati jedrilicu kraj Polača

Dulist

[SPCO DSUBROVNIK] ‘Nismo ni pretpostavljali da za tako nešto treba tražiti dozvolu’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija