Aktualno

Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Rimu

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Hotel Rixos Premium Dubrovnik zajedno predstavljaju Dubrovnik i turističku ponudu Dubrovnika na jednom od prestižnih turističkih događanja, Private Luxury Forumu, koji se od 19. do 22. veljače održava u Rimu.  Private Luxury Forum okuplja predstavnike turističkih subjekata specijaliziranih za luksuzna putovanja.

Turistička zajednica grada Dubrovnika na Private Luxury Forumu ima unaprijed zakazane sastanke s inozemnim organizatorima putovanja zainteresiranima za Dubrovnik. Na Forumu je prisutno oko 250 profesionalaca u turizmu, 120 izlagača iz cijelog svijeta koji održavaju sastanke s 130 turističkih agenata specijaliziranih za luksuzni segment. Veliki interes za Dubrovnik, njegovu turističku ponudu, znamenitosti, povijest, kulturu i manifestacije pokazuju agenti iz Ujedinjenog Kraljevstva, iz SAD-a, Europe i UAE, navode iz TZ grada Dubrovnika.

 

 

Pročitajte još

Bogati program za Dan Općine i 32. obljetnicu oslobođenja Župe dubrovačke

Dulist

[VIDEO] VIKTORIJA KNEŽEVIĆ U SABORU: ‘Zakon o proračunu izgleda kao da je iz srednjeg vijeka’

Dulist

Svjetski poznata hotelska grupacija koja je prisutna i na hrvatskom tržištu ulazi na zahtjevno tržište Saudijske Arabije

Dulist