Crna kronika

Turist iz Srbije u šetnji Gružem ukrao mobitel sa stražnjeg sjedala automobila

policija ilustracija 8

Državljanin Srbije (38) koji je u Dubrovniku boravio turistički iskoristio je nepažnju vlasnika te mu iz otvorenog vozila ukrao mobitel.

Naime, prema izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, nakon što je u petak, 19. travnja, u 11,15 sati 47-godišnjak prijavio krađu mobitela u Dubrovniku, policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik proveli su kriminalističko istraživanje kojim je nakon samo sat vremena pronađen počinitelj navedenog kaznenog djela.

Utvrđeno je da se radi o 38-godišnjem državljaninu Srbije koji je u Dubrovniku boravio turistički, te je šetajući Obalom pape Ivana Pavla II iskoristio nepažnju vlasnika osobnog vozila i sa stražnjeg sjedala otvorenog vozila otuđio mobitel nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Otuđeni mobitel je pronađen kod osumnjičenog te će biti vraćen vlasniku.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, policija je osumnjičenog nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, predala pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Pročitajte još

NAPUSTIO NAS JE FRANO PAVLOVIĆ ‘Profesor koji je glazbu opjevao životnim notama i ljubavlju’

Dulist

TJEDAN NA CESTAMA Zbog nepropisnog pretjecanja kažnjeno više od 80 vozača

Dulist

‘Gasirao’ se kroz Mokošicu, policija mu našla i 30 grama marihuane

Dulist