Aktualno

Tri projekta predstavljena u Bruxellesu

Tri projekta iz Dubrovačko – neretvanske županije predstavljeni su u Odboru regija u Bruxellesu u organizaciji tamošnjeg Ureda DNŽ, Razvojne agencije Dunea te u suradnji s Delegacijom Republike Hrvatske pri Europskoj Uniji.

Predstavljena je spomenička baština Dubrovačko – neretvanske županije, kao i dva projekta: Muzej srebra i zlata u Smokvici i prvi Hrvatski muzej vinogradarstva i vinarstva u Putnikovićima.

Ovo je prva prezentacija izabranih Projektnih ideja DNŽ-e u Odboru regija prije otvaranja natječaja na koje će se navedeni Projekti kandidirati. Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije skupa sa  županom Nikolom Dobroslavićem razmijenili su iskustava i znanja sa europskim partnerima te dobili potrebne informacije i smjernice za nadopunu projektnih ideja.
Nadamo se da će se suradnja na ovom polju nastaviti i da će europski partneri prepoznati potencijal i potrebu za obnovom i očuvanjem kulturne baštine, arheoloških nalazišta, Muzeja vinogradarstva i vinarstva i ostalih vrijednih spomenika koje je potrebno sačuvati i ukazati važnost na njivog očuvanja.
 

Pročitajte još

OSMI LET TJEDNO ZA NEW YORK United Airlines povećava broj letova prema Dubrovniku!

Dulist

ODLIČNE VIJESTI Lapadska škola dobila Snoezelen sobu za djecu s teškoćama u razvoju!

Dulist

Milan Mustać: ‘Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija