Sport

TRENUCI OPUŠTANJA Joković voli rock glazbu, Dobud kralj Playstationa!

TRENUCI OPUŠTANJA Joković voli rock glazbu, Dobud kralj Playstationa!

Hrvatski su vaterpolisti ostvarili prvi cilj ovogodišnjeg Europskog prvenstva u Budimpešti i plasirali se u četvrtfinale.

Naporne pripreme i tempo utakmica ne ostavlja im puno slobodnog vremena no igranje za Hrvatsku velika im je čast i zadovoljstvo. Rijetke trenutke opuštanja nakon utakmica svatko provodi na svoj način, a naši su nam reprezentativci otkrili neke od njih.

– Europsko prvenstvo traži od nas veliku koncentraciju i nemamo puno vremena za opuštanje. Slobodono vrijeme volim provesti ne razmišljajući o upravo završenoj utakmici ili onoj koja nas očekuje. Upravo čitam odličnu knjigu Gabriela Garcie Marqueza “Sto godina samoće“ i pri kraju sam s njom – otkriva kapetan Josip Pavić i dodaje:
– Kad se umorim od čitanja volim rješavati Sudoku. To me najviše opušta i zabavlja dok smo u hotelu.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija bila je u iznimno teškoj skupini B, upisali su dvije pobjede, dva remija, a sinoć su izgubili prvu utakmicu od domaćina Mađara. Prepuni bazen u Budimpešti bio je pravo navijačko ludilo, a atraktivan je vaterpolo oduševio i pristigle navijače iz Hrvatske.

– Kako su sport i natjecanja naš život tako i slobodne trenutke volim provoditi u žestokim borbama igrajući video igrice s kolegom Nikšom Dobudom kojeg zovemo kraljem istih. Odigramo obavezno partiju, dvije prije spavanja i moram priznati da me to najbolje opušta – izjavio je Sandro Sukno.

Naporne utakmice i treninzi ostavljaju traga na našim Barakudama, no da bi se brzo vratili u formu i već sutra bili oni pravi, zlatnim rukama rješava profesor kineziologije Damir Luketić kojeg vaterpolisti jednostavno obožavaju i s povjerenjem mu se prepuštaju.

Reprezentativac Duje Živković upravo je završio s terapijom te otkrio:
– Najbolji lijek za umorno tijelo je Dambina masaža. Ima zlatne ruke koje nam redovno tijelu daju dodatnu energiju i vraćaju ga u top formu!

Freško oženjeni simpatični Dubrovčanin Maro Joković, slobodne trenutke opuštanja provodi povlačeći se u svoj svijet i redovno se prepuštajući glazbenoj terapiji. Iz slušalica se najčešće čuju rock pjesme, no ima i onih opuštajućih uz koje često zaspe.

Hrvatski vaterpolisti već su tjednima zajedno i svaki na svoj način pronalazi najbolji lijek za stres i umor, a sve kako bi dali sve od sebe za domovinu i opravdali epitet jedne od najboljih vaterpolskih reprezentacija svijeta.

Pročitajte još

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist