Vaše vijesti

Trebaju vam žvake, maramice, voda? Oko glavnog kolodvora nemate ih gdje kupiti

Trebaju vam žvake, maramice, voda? Oko glavnog kolodvora nemate ih gdje kupiti

Ako krećete na putovanje autobusom s glavnog gradskog kolodvora u večernjim satima, što je većini putnika najčešća opcija s obzirom na vrućine, ponesite sve što vam treba za put već iz doma.

Tako bar piše naša čitateljica, koja je ostala neugodno iznenađena činjenicom kako na Kolodvoru i oko njega ništa ne radi poslije 21 sat. Točnije, glavni Tisak radi do 22 ali samo utorkom, petkom, subotom i nedjeljom, dok drugim danima rade samo do 16 sati!

– SuperKonzum, Pemo i idući najbliži Tisak pokraj autobusne stanice za grad rade do 21 sat, a usporedbe radi, polasci iz Dubrovnika za Zagreb i ostale gradove /države su i iza 21 sat, točnije u 21 i 30, 22.00, 23.00… A i dolasci su u kasnim satima. Kako onda kupiti na primjer, bocu vode ili neko slično osvježenje, štapiće, maramice? Napomenut ću i to kako smo turistički grad kojem bi na kolodvoru neka butiga ili kiosk trebali raditi 24 sata, makar tijekom ljetnih mjeseci, kada je Kolodvor prepun kako domaćih, tako i turista? – zaključuje čitateljica.

 

 

Stavovi i mišljenja u rubrici ‘Vaše vijesti’ ne izražavaju nužno uredničku politiku redakcije portala dulist.hr, već isključivo mišljenje i stavove njihovih autora.

Pročitajte još

[FOTO] SUGRAĐANIN UPOZORAVA Netko krade kamen na trasi stare željezničke pruge?

Dulist

PROBLEMATIČNI ZNAKOVI KRAJ DOMA ZDRAVLJA ‘Mi se snalazimo, dok stranci rade opasne greške’

Dulist

NEMOGUĆA SITUACIJA Čitateljica: ‘S kolicima trebam izlaziti na cestu i izlagati opasnosti svoje dijete i sebe’

Dulist