Aktualno

TREBA LI PRAŠUMA ŠUMARA? Nova izložba u Galeriji Flora

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik i Galerija Flora pozivaju na otvorenje izložbe PLATEAURESIDUE Sub Persona II,, a koje će se održati 4. studenog 2022. u 19 sati u Galeriji Flora.
-Treba li prašuma šumara?, zapitat će se jedan od protagonista kojeg pratimo u video instalaciji Sub Persona II koju potpisuje PLATEAURESIDUE (hrv. ostatak platoa), zamišljeni identitet Aljaža Celarca i Eve Pavlič Seifert. Mogli bismo odmahnuti rukom jer zašto bi kompleksan i samoregulirajući ekosustav prašume trebao čovjeka kad ravnoteži osjetljivog šumskog tkiva doprinose svi obuhvaćeni elementi, a temeljni poredak određuju drevna stabla koja stoljećima grade šumu i čuvaju je od katastrofa, navode iz Galerije Flora.
Izložba se ostvaruje u suradnji sa multimedijalnim centrom KIBLA iz Maribora, a može se pogledati
do 15. studenog svaki dan od 10 do 13, te od 16 do 19 sati. Izložba se može pogledati i u ostalim terminima ako su vrata Florinog doma otvorene, ili najavom na mail galerijaflora.dbk@gmail.com.
Izvor: Galerija Flora 

Pročitajte još

PRILAGODBA JE U TIJEKU Zračna luka Dubrovnik spremno će dočekati ulazak u Schengen

Andrea Falkoni Račić

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] ZJENA GLAMOČANIN Misija mi je da moja kći pokupi dubrovačku vibru!

Mia Njavro Banić

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija