DuList PROMO

TRAŽITE POSAO U TURIZMU? Royal Hotels & Resort organizira Dan otvorenih vrata!

Želite raditi u turizmu tijekom cijele godine ili ste zainteresirani za rad tijekom turističke sezone u ugodnom i profesionalnom radnom okruženju? Dođite na Dan otvorenih vrata i postanite dio uspješnog ROYAL HOTELS & RESORT tima!

Bilo da imate bogato radno iskustvo ili ste tek završili školovanje i želite postati dio našeg tima, posjetite nas u utorak, 17. siječnja 2023., od 09:00 do 17:00 sati u hotelu Royal Princess (kongresna dvorana) na Danu otvorenih vrata. Čekamo vas na adresi Royal Hotels & Resort, Kardinala Stepinca 31, Dubrovnik.

Otvaramo vrata ambicioznim osobama i timskim igračima spremnima na rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju. Od našeg tima saznajte sve potrebne informacije o uvjetima i načinu rada na recepciji, u domaćinstvu, wellnessu, kuhinji, restoranu, plaži.

Pripremite svoje životopise i posjetite nas u utorak, 17. siječnja 2023. godine od 09:00 do 17:00 sati!

Za sva dodatna pitanja, slobodno nam se obratite putem telefona 020 /440 241 ili putem e- mail adrese: kadrovska@royaldubrovnik.com

Pročitajte još

ALLURE BEAUTY POINT NA NOVOJ ADRESI Bili smo na otvorenju, pogledajte tko je sve došao!

Dulist

PRILIKA ZA POSAO Želiš postati dijelom jedinstvene priče na tržištu?

Dulist

CENTAR ZA JEZIKE UNIDU Novi ciklus programa učenja stranih jezika

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija