Sport

Traže se volonterke i volonteri za Dubrovnik Dub Bowl!

Dubrovnik osmu godinu zaredom postaje centar juniorskog tenisa i dom najboljim mladim igračima svijeta. Kako bi ovaj događaj bio uspješan, potrebno je aktivno sudjelovanje građana grada Dubrovnika osobito volonterki i volontera. Postani Dubrovnik Dub Bowl volonterka ili volonter, budi dio inspirativne ekipe, podrži mlade sportaše i njihove trenere, nauči zanimljive stvari i upoznaj ljude iz raznih zemalja u tjednu od 10. do17. srpnja – pozivaju voloneri na međunarodno tenis prvenstvo za juniore do 11 i 13 godina.

Mogućnost za volontiranje otvorena je u nekoliko segmenata:

Welcome desk / info desk 11. srpnja – 17.srpnja (8 sati – 18 sati)
Pomoć na službenim događajima turnira (svečana ceremonija otvaranja turnira, Kino večer, Kids’ day na Stradunu, svečana ceremonija zatvaranja turnira)
Asistencija na teniskim terenima tijekom mečeva 11. srpnja – 17.srpnja (8h – 18h)
Podrška igračima & pomoć sudcima (voda, loptice) 11. srpnja – 17.srpnja (8h – 18h)
Registraciju igrača 10.srpnja (15h – 19h)
Administracija (prikupljanje turnirske dokumentacije) 11. srpnja – 17.srpnja (fleksibilno vrijeme)

Za sve volonterke i volontere uz upute za volontiranje osiguravamo akreditaciju, službenu majicu turnira, certifikat o volontiranju na međunarodnom događaji, dobru atmosferu i poneku nagradu iznenađenja.

Za više informacija oko prijava za volontiranje možete se javiti na kontakt broj 091 547 3284 ili putem e-maila info@tenisdubrovnik.com.

Svake godine tijekom sedmodnevnog programa, Dubrovnik Dub Bowl okupi mlade perspektivne nade sa svih strana svijeta koje stižu u Dubrovnik predstavljati svoje države u kategorijama do 11 i 13 godina. Ove godine „Dubrovnik Dub Bowl International Tennis Championship U11 & U13“ na rasporedu je za 11. srpnja – 17. srpnja a prijavilo se 180 djece iz 69 država svijeta. Neke od novih zemalja koje će turnir ugostiti su Novi Zeland, Tajvan, Bahrein, Indonezija i Namibija.

Pročitajte još

Duje Ćaleta-Car u nezgodnoj situaciji, mora hitno naći novi klub

Dulist

Javon Levi novi je igrač Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist

Tony Azevedo i Nikša Dobud na Bellevueu ‘usavršavaju’ mlade vaterpoliste! Stigla i proslavljena vaterpolistica Maggie Steffens

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija