Aktualno

Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Dubrovniku

Transavia, niskobudžetna aviokompanija iz Air France – KLM grupacije, objavila je svoj red letenja za rujan ove godine. Većina linija prema Hrvatskoj prestati će prometovati prije kraja rujna. Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka: Dubrovniku, Puli, Rijeci, Zadru i Splitu, no ujedno će tijekom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija.

Linija Dubrovnik – Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik – Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik – Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom).

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Pročitajte još

LEO AJDUKOVIĆ IZ ACI MARINE DUBROVNIK Nautičari stigli mjesec dana ranije nego 2020.

Andrea Falkoni Račić

Lucijana Leoni nova počasna konzulica u Dubrovniku

Dulist

NAGRADNA IGRA UZ OKRUGLIH 500 Napolitanska pizza i koktel iz Papillona

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija