DuList IN

Todorović najbolji!

Todorović najbolji!

Sportsko-zabavni spektakl na bazenu u Gružu pokazao je kako se sport i zabava odlično upotpunjuju, osobito u humane svrhe.

Program Plivačkog kluba Jug osmišljen je kao mozaik glazbenih, plesnih i plivačkih nastupa.

Na plivačkom natjecanju nastupili su Bruno Oberan, Krešimir Krmek, Erazmo Maršanić, Mario Todorović, Goran Majlat, Saša Imprić, Ivan Bilić, Ivan Zovko, Petar Mrčela, Hrvoje Grubišić, Duje Draganja, Dominik Straga, Saša Gerbec i Marko Limov.

Valja izdvojiti nastup mladih dubrovačkih gimnastičara, plesne skupine Labirius, sinkroplivačice "Delfina" iz Splita, te glazbeni nastup klape Ragusavecchia, skupine Porporela Sexy Band, Valetuda, Darive, Sigme te Ivane Banfić.

– Svijet bi bio bolji kad bismo svi napravili barem nešto dobro. Ja sam pozitivac i želim da i drugi imaju pozitivnu energiju – kazala je Ivana Banfić.

Pobjednik natjecanja Mario Todorović bio je zadovoljan rezultatom s obzirom da je vikend prije nastupio na jakom mitingu u Zagrebu.
– Ipak je ovdje Damir bitan i svi smo tu zbog njega i želimo mu pomoći.

Todorović je u finalnom okršaju svladao Duju Draganju s vremenom 24.38.

Duje Draganja preskočit će zbog zdravstvenih problema nastup na predstojećem europskom prvenstvu, a nada se nastupiti u Londonu dogodine.
– Mi plivači se uvijek odazovemo ovakvim događajima, posebno jer je u ovom slučaju riječ o jednom plivaču.

Organizator spektakla Luči Đović bio je zadovoljan ostvarenim te se zahvalio svima koji su nastupili i dali svoj doprinos festi.

Treba naglasiti kako su se svi plivači odrekli svojih nagrada u korist liječenja Damira Đurića.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist

[FOTOGALERIJA] Mladi Privatne gimnazije na maturalnoj večeri

Dulist

STARA ŠKOLA KREKA Marin Ivanović Stoka ponovno dolazi ispričati svoju priču

Dulist