Aktualno

Tko je “Pajo Patak s dolarima u očima”?

Gostujući u emisiji Dubravka Cote „Pogledi“ na HR Radio Dubrovniku, saborska zastupnica SDP-a i zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić na zanimljiv način se osvrnula na tretman Grada prema Društvu prijatelja dubrovačke starine.

– Što se tiče zidina, mnogi ljudi gledaju financije. Sjetite se kako je u crtićima Pajo Patak imao one dolare u očima. Ali se sve može gledati i kroz baštinu. Je li baština očuvana i je li se dobro radilo. Ja kažem da jest – kazala je Šimac Bonačić, a na pitanje urednika emisije Dubravka Cote u čijim očima vidi te dolare, Šimac Bonačić se „izvukla“ riječima kako svatko u ovakvoj recesiji vidi dolare.

– Ono što je dobro rađeno treba staviti u zakonske okvire. Je li sve to bilo transparentno, je li se provodila javna nabava? Treba sve staviti u zakonski okvir. Ministrica je dala prijedlog koji će ići na pregovore dva ministarstva, Grada i DPDS-a, a smatram kako bismo mi u gradu trebali sami se dogovoriti – kazala je zamjenica gradonačelnika.

Pročitajte još

NOĆNJAK 2023. Veliki broj medalja ide u Ljubač!

Dulist

FOTO/VIDEO Biskupov blagoslov poma i maslinovih grančica ispred crkve sv. Vlaha

Dulist

Lokrum je otvoren za posjetitelje, prvi brod je u 10 sati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija