DuList PROMO

Tko je novi vlasnik Pemo super nagrade – Golfa TSI Trend Line?

Pemo nagradna igra

Pridružite nam se sutra, 20. siječnja, točno u 12.00 sati u PEMO hipermarketu u Vukovarskoj 26, na izvlačenju završnog kruga nagrada PEMO super nagradne igre ’20 godina po Vašem gustu’.

I u trećem krugu PEMO će darivati svoje najsretnije kupce PEMO poklon bonovima, večerama u dubrovačkim restoranima, pametnim mobitelima, INA poklon bonovima i avio kartama na domaćim destinacijama. U ovom završnom krugu doznat ćemo i ime najsretnijeg PEMO kupca, koji će osvojiti super nagradu – automobil Golf TSI Trendline.

Ova super nagradna igra s izuzetno bogatim fondom nagrada zahvala je svim vjernim PEMO kupcima na 20 godina vjernosti. PEMO prodavaonice već su 20 godina uvijek prvi izbor kupcima na širem dubrovačkom području zbog vrhunske kvalitete i velikog asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, od kojih se ističe dnevna ponuda svježeg voća i povrća, svježeg mesa domaćeg podrijetla, te kruh, slastice i gastro dio iz vlastite pekarnice. PEMO dubrovačke trgovine izdvajaju se ljubaznošću i šarmom svojih trgovaca, koji su uvijek na usluzi svojim vjernim kupcima.

Pridružite nam se sutra na završnom izvlačenju! Možda ste upravo Vi najsretniji PEMO kupac koji će se na početku 2015. godine odvesti u novom Golfu TSI Trendline!

Sretno! Vaš Pemo!

Pročitajte još

Neizostavan element moderne higijene

Dulist

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist