Sport

Tko je imao najbolji vjetar na Južnodalmatinskoj

Trećom etapom od Prožure do Dubrovnika završena je još jedna, 32. po redu Južnodalmatinska regata.

Po ORC-u slavila je posada Lapada s kormilarom Vedranom Kosovićem, dok je prvo mjesto u skupini OPEN-a slavio prošlogodišnji pobjednik, kormilar Saša Keković i njegov Black Mistery.

Drugo mjesto po ORC-u pripalo je D. Kraljeviću i njegovom Strilacu, dok je treće mjesto pripalo još jednom članu Orsana, Tončiju Kordiću i Čiopi.

Drugo mjesto po OPEN-u zauzela je posada Sabre i kormilar M. Vakubčić, dok je treće mjesto pripalo Toniju Smrdelju i brodu Janska X.  

Pobjednici su proglašeni na svečanosti koja se ove nedjelje, 5. kolovoza održala u Hotelu Lapadu.
Kormilar Južnog Jadrana Jadran Gamulin svoj je pehar za osvojeno drugi mjesto u 5. grupi OPEN dao članu svoje posade Andru Kneževiću za njegovih 65 godina jedrenja.

Južnodalmatinska regata je, podsjetimo, startala 3. kolovoza iz Orebića, uz sudjelovanje 48 jedrilica iz Hrvatske, Slovenije, Italije i Crne Gore.

Trodnevna regata, u organizaciji JK Orsan i Peliških jedara iz Orebića, posebno je interesantna jer je za ovakav tip regate potrebna posebna organizacija tolikog broja ljudi.

Pročitajte još

Ante Delija: ‘Pokušao sam sve i borio se do kraja. Nisam uspio, ali tako se izgleda moralo dogodit’

Dulist

Otvorene prijave za utrku na Lokrumu

Dulist

Delija poražen u borbi za milijun dolara

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija