Aktualno

Tko je bez struje u srijedu i četvrtak?

Tko je bez struje u srijedu i četvrtak?

Zbog neophodnih radova na srednje naponskoj mreži, u srijedu – 30. ožujka, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam ujutro do podne za mjesta Trnovica, Točionik, Lisac i Čepikuće.

Idući dan, u četvrtak 31. ožujka, na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile dana, dolazit će do povremenih kraćih prekida u isporuci električne energije u naseljima Majkovi Donji, Grbljava, Ratac, Banja, Slano, Mrče i Grgurići u vremenu od osam ujutro do tri popodne.

Zbog neophodnih radova na trafostanici Umjetnička škola, u četvrtak će biti obustavljena isporuka električne energije od osam i po do jdan popodne na adresama Strossmayerova do kbr. 16, Miha Pracata od kbr. 7 do kbr. 12, Uz Jezuite kbr. 1.

Prvi travnja, u petak, zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile, dolazit će do povremenih kraćih prekida u isporuci električne energije u naseljima Doli, Smokvina, Banići, Slađenovići i Kručica, u vremenu od osam ujutro do jedan popodne.

Zbog planiranih radova na elektroenergetskim postrojenjima, osim u slučaju odgode radi više sile, isti dan dolazit će do povremenih prekida u isporuci električne energije u naseljima Ošlje, Stupa, Topolo, Imotica, Štedrica, granični prijelaz Imotica, Bistrina, u vremenu od osam ujutro do tri popodne.

Zbog planiranih radova na SN mreži Mljeta, osim u slučaju odgode radi više sile, 1. travnja bit će obustavljena isporuka električne energije u naseljima Tatinica, Polače, Goveđari, Babine Kuće, Pomena, Goli i Soline, u vremenu od devet ujutro do dva popodne.

Zbog neophodnih radova na TS 10 /0,4 kV Sportska dvorana, u četvrtak – ukoliko vremenske prilike dozvole – će doći do prekida opskrbe električnom energijom u vremenu od osam i 30 ujutro do 13 sati za ulice Liechtensteinov put kbr. 10

Pročitajte još

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist

OD 9 DO 13:30 U nedjelju se zbog Du Motiona zatvaraju pojedine prometnice

Dulist

PRIGODNI PROGRAM Jubilarna deseta obljetnica SHKM u Dubrovniku

Dulist