Aktualno

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Iz Dispečerskog centra Elektrojug obavještavaju sve korisnike o prekidima u opskrbi električnom energijom tijekom 29. i 29. listopada (četvrtak i petak).

Prenosimo detalje.

Četvrtak, 28. listopada 2021.

Zbog potrebe radova održavanja u TS 10/0,4 kV GORICA 1, ukoliko vremenske prilike dozvole, u četvrtak će doći do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam i 30 do 11 i 30 sati, u ulicama Gorica sv. Vlaha 1 – 155, Liechtensteinov put 9 – 11.
Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV DUB, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam do devet sati i od 13 do 14 sati u ulici Solinska, a za adresu Vladimira Nazora 1 u vremenu od devet do 14 sati.
Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži napajanoj iz TS 10/0,4 kV KARMEN, ukoliko vremenske prilike dozvole, doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam do 14 sati u ulicama Pobijana, Ilije Sarake, Ispod mira, Stulijeva i Kneza Hrvaša.

Petak, 29. listopada 2021.

Zbog potrebe radova na održavanju trafostanice TS 10/0,4 kV POPOLICA, ukoliko vremenske prilike dozvole, u petak 29. listopada doći će do prekida u opskrbi električnom energijom u vremenu od osam i 30 do 11 i 30 sati, u ulicama Popolica 1-140, Put Braće Radića 2-23, Put Bana Josipa Jelačića 1-86.

Pročitajte još

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

JAVLJAJU VATROGASCI Uklonjen odron na cesti poviše Šumeta

Dulist

FOTO/VIDEO Da vi niste hrabri bili, ne bi mi trobojnicu vili…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija