Crna kronika

TJEDNO IZVJEŠĆE ZA PROMET 32 osobe nisu koristile sigurnosni pojas

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je osam prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže, a šest ih je lakše ozlijeđeno. S materijalnom štetom zabilježena je jedna prometna nesreća.

Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 428 represivnih mjera od kojih izdvajaju mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća, ‘četiri ubojice u prometu’ te je tako 178 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 32 mjere poduzete su prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 13 osoba je prekršajno sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i 7 osoba koje su sankcionirane zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje. Od ostalih prekršaja izdvajaju 53 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

Pročitajte još

Sudar dvaju autobusa u Sustjepanu, vozač prevezen u OB Dubrovnik

Dulist

Sudar kamiona i auta na cesti prema Mostu Franja Tuđmana

Dulist

Talijan i Brazilac ‘pali’ na Karasovićima, prevozili 1096 sadnica indijske konoplje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija