Crna kronika

Tjedno izvješće za promet: 14 prometnih nesreća, policajci poduzeli 571 mjeru

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 7 prometnih nesreća s ozljeđenim osobama u kojima su 4 osobe teže, a 3 su lakše ozljeđene. S materijalnom štetom zabilježeno je 7 prometnih nesreća.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 571 represivnu mjeru od kojih izdvajamo mjere poduzete prema osobama, počiniteljima prekršaja koji su najčešći uzročnici težih prometnih nesreća tzv. „četiri ubojice u prometu“ te je tako 256 osoba sankcionirano zbog prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 57 mjera poduzeto je prema osobama koje nisu koristile sigurnosni pojas, 19 osoba prekršajno je sankcionirano zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, a 21 osoba je sankcionirana zbog nepropisne uporabe mobitela tijekom vožnje.
– Od ostalih prekršaja izdvajamo 61 mjeru poduzetu zbog nepropisnog pretjecanja i 35 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja.

Pročitajte još

Prekinuta je potraga za nestalim pomorcem s ‘Miha Pracata’

Dulist

PODIGNUTA OPTUŽNICA Ukrajinka namjerno prouzročila stečaj, ‘priskrbila’ s partnerom veliki novac

Dulist

Starici o kojoj je skrbila otuđila preko 6 tisuća kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija