Kultura

TJEDAN ZA DJECU ‘Coppelija’, ‘Ježeva kućica’, ‘Čarobni grah u teatru!

Coppelia

Događanja u Kazalištu Marina Držića tijekom ovog tjedna s posebnim su naglaskom za najmlađe.

Baletna predstava Coppelija u koprodukciji s baletnim odjelom umjetničke škole Luke Sorkočevića je na repertoaru 11. i 12. prosinca, a za vikend 15. i 16. prosinca publiku očekuje lutkarski ‘Čarobni grah’ koji će izvesti Aster Dubrovnik pod pokroviteljstvom TZ Grada Dubrovnika. Posebna poslastica je premijera dugo očekivane predstave ‘Ježeva kućica’ koja će se odigrati u produkciji Kazališne družine Kolarin 16. prosinca u 17.30 sati.

Dio predstava je već u potpunosti rasprodan i besplatne ulaznice su većim dijelom preuzete, a osim programa usmjerenog na djecu u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, repertoar će 14. i 15. prosinca u 19.30 sati po promotivnoj cijeni ulaznice od 30 kuna ponuditi komad ‘Pikova dama’. Tekst A.S. Puškina u režiji Denisa Azarova je premijerno izveden u sklopu Dubrovnik Art Foruma u studenom ove godine.

Kazalište će također ugostiti Linđo 13. prosinca s tradicionalnim koncertom povodom Sv. Lucije, a 14. prosinca će vrata male scena – Teatar Bursa biti otvorena uz slobodan ulaz na javnu tribinu i predstavljanje knjige Antuna Nodila ‘Teatar filozofije’.

Sve informacije i rezervacije su dostupne od utorka do nedjelje na blagajni KMD – tel. br. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr.

Pročitajte još

PRVI SIMFONIJSKI KONCERT ORKESTRA Monika Leskovar razgalila prepun Knežev dvor

Dulist

Dubravka Tullio, dubrovačka umjetnica predstavila je svoja dijela na izložbi ‘Neopipljivo’

Dulist

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist