DuList IN

TJEDAN PUN ZABAVE Od plesa i akrobacija do Noći Uvale

TJEDAN PUN ZABAVE Od plesa i akrobacija do Noći Uvale

Pred nama je još jedan tjedan bogat raznim kulturnim i zabavnim događanjima, a koji će se u organizacije Turističke zajednice grada Dubrovnika održati u gradu, Zatonu, Orašcu i na otocima.

Plesni studio ‘Lazareti’ ovog četvrtka, 18. kolovoza s početkom u 21.30 sati održat će nastup u Orašcu, ispod platana. Zabava se u peta seli u Zaton Veliki gdje će od 21 sat Zatonjane i njihove goste zabavljati grupa akrobata, žonglera i bubnjara ‘Kam Hram’.

I u subotu nas čeka obilje događanja. Naime, na Koločepu, u Donjem čelu na rivi će nastupiti ‘Kam Hram’ s početkom u 21 sat, dok će se u Uvali održati tradicionalna ‘Noć Uvale Lapad’. Na noći Uvale nastupit će Klapa Subrenum, Goran Karan i Minea.

Kam Hram nastupa i u nedjelju, ovog puta na Lopudu, ispred župnog dvora s početkom u 21 sat. U Zatonu Velikom će nastupiti klapa ‘Malfi’ s početkom u 21 sat.

Nakon Lopuda Kam Hram seli se na Šipan, u Suđurađ gdje će nastup imati u 21 sat, a na Lopudu će nastupiti pijanistica ‘Sandra šimić’ u Crkvi sv. Nikole s početkom u 21 sat.

Pročitajte još

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist

[FOTO] UNIDU BookClub – inicijativa koja obogaćuje studentski život Dubrovnika

Nora Di Leo