Zanimljivosti

Tiktoker iz SAD-a otkrio zašto ne bi mogao živjeti u Dubrovniku

Jimmy Sween

– Ne smetaju mi stepenice, ali vi se s njima otišli malo predaleko – rekao je u videu tiktoker iz SAD-a Jimmy Sween, što je naveo kao razlog zbog kojeg ne bi mogao živjeti u Dubrovniku. Međutim, ne vidi prednost u tome da s velikim brojem skalina može uštediti na način, što može umjesto posjete fitness centru prošetati biserom Jadrana i tisućama skalina. S time na umu ovdje vrijedi stara poslovica koja kaže ‘sto ljudi, sto ćudi’.

Naime, Jimmy sa suprugom i kćeri putuje svijetom u potrazi za mjestom na kojem bi mogli živjeti. Razlozi zbog kojih ne bi mogao živjeti u određenim gradovima su često humoristične prirode, no redovito privuku mnogo pažnje poput objave o skalinima u Dubrovniku.

– Ne smetaju mi stepenice, ali vi ste s njima otišli malo predaleko – rekao je kratko uz razlog zašto Dubrovnik neće biti njihovo novo mjesto stanovanja. Među gradovima koje je Jimmy vidio, ali neće postati njegov novi dom, nalaze se i Barcelona, Milano, Istanbul, Podgorica, Beč, Munchen i mnogi drugi.

Foto: Screenshot TikTok
Video: TikTok Jimmy Sween

@ournextgreatadventure_

Sorry you had to catch a stray on this one Houston #movingoutofamerica #moving #movingoutoftheus #movingoutofcountry #outofamerica #immigrant #leavingtheus #whyiwouldntmovesomewhere

♬ original sound – jimmy&brooke&isla

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1905. Na Dubcu rođen začetnik moderne ekološke misli Tomislav Macan

Dulist

IPAK MOGUĆE GREŠKE U MJERENJU? I stručnjaci iznenađeni naglim padom temperature mora

Dulist

KUĆA BUKOVAC Još jedna Art&Wine radionica

Dulist