Grad

TERMINAL GRUŽ Franković ‘opleo’ po Vlahušiću

TERMINAL GRUŽ Franković 'opleo' po Vlahušiću

Prvi čovjek dubrovačkog HDZ-a i predsjednik Gradskog vijeća Mato Franković na svom je Facebook profilu komentirao današnju odluku o raskidu predugovora projekta Terminala Gruž.

-Čestitam članovima upravnog vijeća lučke uprave Dubrovnik koji su smogli hrabrosti i mudrosti zaustaviti ovaj projekt koji je pod krinkom velike investicije Dubrovniku donosio terminal prošlosti, a ne budućnosti. Dubrovniku treba terminal i treba navedena investicija ali ne pod svaku cijenu. Ovim se potvrđuje sve ono što smo do sada govorili a to je da će novo upravno vijeće na čelu sa dr.sc Žarkom Koboevićem znati donijeti ispravnu odluku – napisao je Franković te se osvrnuo i na stav gradonačelnika Vlahušića.

-Osuđujem izjavu gradonačelnika Andra Vlahušića koji je u svojoj izjavi za dnevnik RTL a više izgledao kao predstavnik bivšeg koncesionara a ne kao gradonačelnik grada kojeg su navedeni investitori pod okriljem takozvane velike investicije pokušali prevariti. Gradonačelniče, od Vas na žalost ništa novo, štitite krupni kapital i loše investicije na uštrb grada i građana… Sva sreća ostalo je još samo par mjeseci do redovitih izbora… – istaknuo je Franković.

Pročitajte još

Dva nova kombija u Libertasu

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Andro Vidak na Orsuli je ostavio četiri apartmana! Ima nove velike planove za taj gradski park!

Barbara Đurasović

UŽIVO OD 10 SATI Pratite otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru

Dulist