DuList IN

Tere snimila spot za francusko tržište, u njemu se pojavljuje i Frano Mašković

Tereza Kesovija

Tereza Kesovija prošlog je tjedna, u Puli i Poreču, snimala spot za francusko tržište. Pjesma je ‘Kilimandiaro sans neige’ (Kilimanjaro bez snijega’), a novi tekst je radio legendarni francuski šansonijer Serge Lama, inače bliski i dugogodišnji prijatelj naše pjevačke dive. To je, zapravo, nastavak pjesme ‘Ima te’, autora Aljoše Šerića. Sve je bilo ‘pod paskom’ Katje Restović, a u spotu su glavni glumci bili Judita Franković Brdar i Frane Mašković.

– Fabula spota govori o jednom ‘sjećanju’ koje nam prepričava Tereza, dok se priprema za koncert. Izvrsni glumci, Judita Franković Brdar i Frano Mašković, uprizorili su gradaciju zaljubljivanja i tragičnog završetka jedne ljubavne veze, a niz statista (20-ak) i odlične lokacije pridonijeli su da svi kadrovi koje smo snimali budu filmski i realni – rekla je Katja Restović za 24sata, koja potpisuje scenarij, režiju i montažu.

– Pazite, Serge Lama je jedan od najvećih francuskih glazbenika u povijesti – rekla je Tereza, sretna i zbog francuskog odlikovanja koje je dobila za doprinos u odnosima u kulturi Hrvatske i Francuske. I ovaj spot još je jedan doprinos tim odnosima.

Spot će biti gotov otprilike za dva tjedna. Osim Tereze te glumaca Judite Franković Brdar i Frana Maškovića, veliki doprinos dao je i Fabris Radin. Prvo se pobrinuo za lokacije u Puli, za potrebe spota plesao je tango uz plesnu partnericu Dariju Udossi, a u glumačkoj podjeli bio je i Terezin vozač.

Pročitajte još

ZABILJEŽENA LJEPOTA Važno je ‘uhvatit’ trenutak

Zvonimir Pandža

SUBOTNJI ĐIR Uvala puna šetača u objektivu našeg Zvone

PROMOCIJA TRADICIJSKIH VRIJEDNOSTI Uskoro novo tematsko događanje ‘Festival peljeških podruma’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija