Zanimljivosti

‘TEHNOLOGIJA. INOVACIJA. TALENT.’ Započeo još jedan Techne Summit Dubrovnik

'TEHNOLOGIJA. INOVACIJA. TALENT.' Započeo još jedan Techne Summit Dubrovnik

Techne Summit Dubrovnik, interaktivno dvodnevno događanje koje okuplja investitore, poduzetnike i inovatore s područja Sredozemlja započelo je danas.

Glavna tema događaja je ‘Tehnologija. Inovacija. Talent.’, dok je cilj približiti priče iz hrvatskog poduzetničkog ekosustava globalnoj publici i ojačati položaj Hrvatske kao dinamične poduzetničke zajednice.

Na otvaranju je prisustvovala zamjenica Grada Dubrovnika Jelka Tepšić, pročelnica Upravnog odjela za europske fondove, regionalnu i međunarodnu suradnju Zrinka Raguž i pročelnik Upravnog odjela za turizam, gospodarstvo i more Marko Miljanić.

Zamjenica Tepšić je pozdravila sve sudionike i predstavila ‘Poštujmo Grad’, krovni projekt koji obuhvaća niz aktivnosti gradske uprave u postizanju održivog turizma, od kratkotrajnih pa dugoročnih infrastrukturnih projekata. Naglasila je kako je očuvanje baštine i osiguravanje najboljeg iskustva Dubrovnika posjetiteljima jedan od glavnih motiva ovog projekta, ali da su ipak u svemu tome najvažniji građani i da je bolja kvaliteta življenja koju gradska uprava nastoji osigurati na prvom mjestu.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1945. U New Yorku umro znameniti brodovlasnik Božo Banac

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1851. Rođen povjesničar, književnik i diplomat Lujo Vojnović

Dulist

Obilježavamo Međunarodni dan obitelji!

Dulist