Sport

Svi zadovoljni rezultatima

Sedamnaest mladih plivača i plivačica Plivačkog kluba Jug nastupilo je na 3. međunarodnom plivačkom mitingu Sv.Krševan, održanom 26. i 27. studenog u Zadru.

Na mitingu u organizaciji Plivačkog kluba Zadar, održanom povodom Dana grada Zadra, nastupilo je 22 kluba s 468 plivača i plivačica iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.
 
Plivači i plivačice nastupili su u kategorijama A (dječaci rođeni 1995. i 1996. godine; djevojčice rođene 1996. i 1997. godine), B (dječaci rođeni 1997. i 1998.; djevojčice 1998. i 1999.) i C (dječaci rođeni 1999. i mlađi, djevojčice 2000. i mlađe).
 
Za Plivački klub Jug na mitingu su nastupili: Erdelez Marko, Vierda Ernest, Garbin Paula, Radić Ilario, Butigan Ivan, Nivić Karmen, Knežević Sara, Lučić Ana, Bošković Martina, Krmek Mia, Miloslavić Frane, Njirić Matej, Papac Patrik, Manenica Žana, Majić Marija, Milošević Dora, Franić Ana Karla pod vodstvom trenera Andreja Drobca i trenerice Matiane Staničić.
 
Na postolja su se penjali:
 
200 m SLOBODNO – B kategorija (djevojčice)
3. mjesto Karmen Nivić
 
50 m DELFIN – C kategorija (djevojčice)
3. mjesto Paula Garbin
 
50 m PRSNO – C kategorija (djevojčice)
2. mjesto Frane Miloslavić
 
50 m SLOBODNO – A kategorija (djevojčice)
3. mjesto Žana Manenica
 
50 m SLOBODNO – B kategorija (dječaci)
3. mjesto Ilario Radić
 
50 m LEĐNO – B kategorija (dječaci)
3. Ilario Radić
 
ŠTAFETA 4 x 50 m SLOBODNO C kategorija (dječaci)
3. mjesto PK Jug (Marko Erdelez, Ernest Vierda, Patrik Papac, Matej Njirić)
 
Iz Plivačkog kluba Jug javljaju kako su na kraju mitinga svi bili zadovoljni, jer su gotovo svi ostvarili osobne rekorde, bez obzira bili prvi, peti ili deseti.

Pročitajte još

‘PING-PONG’ LIGA Iza nas je 11. kolo, najbolji su Mikulić, Jupek i Đurđević

Dulist

SJAJNI JUDAŠI Borna Butijer, Šejla Škaljić i Ivana Gavranović kadetski prvaci Hrvatske!

Dulist

Ana Konjuh fantastična na kvalifikacijama WTA turnira u Lyonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija