Sport

SVI U GOSPINO POLJE Square dočekuje Vinkovčane!

SVI U GOSPINO POLJE Square dočekuje Vinkovčane!

Malonogometaši Squarea danas dočekuju MNK Vinkovci u sklopu uzvratne utakmice osmine finala Kupa Hrvatske. Prvi susret odigran u Vinkovcima prije tjedan dana završio je uvjerljivom pobjedom Dubrovčana 9:2.
Upravo je taj rezultat donio mir u redove ‘crveno-plavih’ iako su u Vinkovce putovali s dozom straha jer se na prvaka 2. HMNL Istok išlo bez pola momčadi. U prvom susretu nedostajali su Hrvoje Cvjetković, Duje Rezo, Mato Šimunović i Denis Hasanović.
Srećom, na krilima Micevskog i Đuraša koji su postigli po tri pogotka, Square je jednom nogom u završnici Kupa jer je osigurao čak sedam pogodaka prednosti iz prve utakmice.
– Izuzetno je bilo bitno napraviti visoku pobjedu u Vinkovcima gdje smo praktički osigurali plasman u četvrtfinale Kupa. Sedam pogodaka razlike dalo nam je pravo da kroz cijeli tjedan radimo na maksimalnoj razini, točnije na usavršavanju fizičke spreme za predstojeće oglede u 1. HMNL. Možda će se na utakmici vidjeti mali umor kod igrača, međutim radimo prema planu i programu jer tempiramo formu za prvoligaške dvoboje – rekao je trener Marinko Mavrović koji je potom u jednom dahu izdiktirao sastav za ogled protiv Vinkovaca: –U kadru su vratari Primić i Turuk te Bačić, Micevski, Đuraš, Tikvica, Konsuo, Hasanović i Šimunović.
Treba istaknuti da Hrvoje Cvjetković još uvijek nije zaliječio ozljedu koljena te sutra neće biti u sastavu kao ni Duje Rezo koji odrađuje drugu utakmicu kazne zbog crvenog kartona u posljednjem kolu 1. HMNL.
Utakmica se igra od 19 sati u sportskoj dvorani Gospino polje.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist