Sport

SVI U GOSPINO POLJE Square dočekuje prvaka!

SVI U GOSPINO POLJE Square dočekuje prvaka!

MNK Square u 8. kolu 1. HMNL ima vrlo težak zadatak – u Gospino polje večeras stiže FC Nacional Zagreb, aktualni prvak Hrvatske, vodeća momčad prvenstva i ujedno ovogodišnji sudionik Elitne skupine UEFA Futsal Cupa!

Zagrepčani u Dubrovnik stižu s ukupno sedam uzastopnih pobjeda u 1. HMNL uz imresivnu gol-razliku 64:7! Momčad koju s klupe ove sezone vodi Kujtim Morina protivnike prosječno ‘nagradi’ s 9 pogodaka u mreži dok s druge strane primi samo jedan pogodak!

-Stižemo u Dubrovnik kao veliki favoriti, vjerujemo u još jednu pobjedu, međutim znamo da će biti iznimno teško. Znamo gdje dolazimo – na jedno od najtežih gostovanja, a uz nešto lošije rezultate Squarea u zadnje vrijeme u ovom ogledu vjerujem da će još više ‘gristi’ no inače u želji za pozitivnim rezultatom, riječi su Kujtima Morine, trenera Nacionala.

Zagrepčane predvode Slovenci: Rok Mordej i Kristijan Čujec, reprezentativac Azerbajdžana RAFAEL te reprezentativci Hrvatske: Franko Bilić, Kristijan Postružin, Luka Perić, Tihomir Novak i Franko Jelovčić…

-Nacional nam stiže u najgorem mogućem trenutku. Imamo mini seriju loših rezultata, a uz to ne možemo računati na kompletan igrački kadar, a što je vrlo bitno u ogledu protiv ovako moćnog i iznimno jakog Nacionala. Zagrepčani su favoriti, no mi se nikad olako ne predajemo pa tako neće biti ni u ovom susretu, rekao je trener Squarea, Marinko Mavrović.

Square se sigurno neće lako predati jer iza sebe ima jedinstvenog 6. igrača – svoje uvijek vjerne navijače!

Utakmica 8. kola 1. HMNL između Squarea i Nacionala igra se večeras u 18 sati u sportskoj dvorani Gospino polje! Izravni prijenos utakmice je na HNTV – Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 17.55 sati!

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist