Sport

SVI U GOSPINO POLJE Ako Square pobijedi, igra za prvaka!

Finale Kupa Hrvatske Square-Tommy, 2014.

Danas se igraju sve utakmice posljednjeg 22. kola Prve hrvatske malonogometne lige.

Računica je svima jasna, borba na dnu ovisi o utakmici Murter – Novi Marof. Što se tiče Squarea, osiguran je ostanak, a već u ovoj, debitantskoj, sezoni imaju priliku igrati za prvaka Hrvatske!

Naime, ukoliko Dubrovčani u večerašnjem ogledu protiv zagrebačkog Alumnusa ostvare pobjedu, plasman u doigravanje za prvaka Hrvatske postat će jasna ‘misija’. Sve druge kalkulacije, remi ili poraz, Squareu ne dolaze u obzir jer onda ovise o utakmici Vrgorac – Osijek, a gdje će u slučaju negativnog rezultata Squarea jedna od te dvije momčadi igrati za prvaka!

Zagrepčani su u Dubrovnik stigli dan ranije, a pod vodstvom odličnog stratega Mića Martića. Za ovaj susret Martić ne može računati na Kristijana Grbešu, a svi ostali su spremni. Square opet nije kompletan, u sastavu nema kapetana Matea Saulana kao i ozljeđenog Mara Đuraša.

Utakmica odluke, utakmica sezone, ‘dan D’ za Square počinje večeras od 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Uprava Squarea je zbog odlične promocije futsala, navijačkog ‘ludila’ tijekom završnice Kupa za ovaj susret odlučila sve navijače ‘počastiti’ besplatnim ulazom!

– Budite još jednom Squareov ‘šesti igrač’! – pozivaju iz kluba.

MNK Square

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr