DuList IN

SVETI NIKO U VRTIĆU ‘PALČICA’ ‘Krampus je ružan i živi u smrdljivoj robi’

SVETI NIKO U VRTIĆU 'PALČICA' 'Krampus je ružan i živi u smrdljivoj robi'

Posjetili smo dječji vrtić ‘Palčica’ u Dubrovniku i popričali sa pametnom dječicom u dobi od pet i šest godina koji su s nama podijelili što misle o Svetom Nikoli i njegovom omraženom pratitelju Krampusu!

 

paula-puttilli-nikola091

Paula Puttilli
Pokušala sam napisati pismo Svetom Nikoli u kojem sam malo pogriješila, a želim da mi donese lutku. Krampus će dati šibu mom bratu jer se uvijek gura i udara me.

 

dzan-djuderija-nikola

Džan Đuderija
Jako želim da mi donese mobitel, a Krampus neće meni donijeti šibu nego mom starijem bratu jer nije slušao i penjao se kod djeda na trampolin.

 

marta-bjelica-nikola085

Marta Bjelica
Ne znam jesam li baš bila dobra pa šibu možda dobijem, a u čizmici ću pronaći slatkiše. Krampus nije prijatelj Sv. Nikole jer je zločest.

 

nika-kolundjija-nikola082

Nika Kolunđija
U svojoj ću čizmici dobiti barbiku sirenu, a Krampus nosi šibe koju ja neću dobiti jer sam bila jako dobra.

 

josko-korda-nikola081

Joško Korda
Jučer je mama očistila čizmicu i već sam je stavio na prozor, a nadam se da će mi donijeti plišane igračke i bombone. Šibu neću dobiti a Krampus će ostati tamo i ništa neće raditi.

 

lovro-spero-nikola079

Lovro Špero
Ja bih dobio žvake i bombone, ne treba mi ništa drugo. Krampus donosi šibe, ali ja sam bio dobar i meni neće donijeti ništa.

 

lana-stropnik-nikola076

Lana Stropnik
Nisam još stavila čizmicu na prozor. Ja sam bila dobra, a brat nije pa će on dobiti šibu. Ja želim bilo kakvu barbiku.

 

eva-knezevic-nikola072

Eva Knežević
Ne znam što ću dobiti od Svetog Nikole, ali volim barbike, i to Barbie. Krampus neće donijeti šibu jer sam bila dobra.

 

matej-sisevic-nikola070

Matej Šišević
Dobiti ću jednu veliku kuglu gdje ima puno malih kuglica i zato mi treba velika čizmica koju ću ja oprati. Mislim da mi neće Krampus donijeti šibu.

 

ronald-zelentrovic-nikola06

Ronald Zelentrović
Htio bih dobiti Ninjago, to su mi najdraži legići. Čizmica treba biti čista za prozor, a ne znam baš hoće li mi doći i Krampus.

 

dora-eljuga-nikola061

Dora Eljuga
Želim neku lijepu lutku, a meni Krampus neće donijeti šibu jer je on zločest. Krampus i Sveti Nikola nisu prijatelji.

 

karla-curic-nikola058

Karla Curić
Bila sam jako dobra pa će mi Sveti Nikola donijeti barbiku, a na njemu mi se najviše sviđa šal. Krampus i Sveti Nikola ne idu zajedno i ne vole se baš.

 

leona-curic-nikola055

Leona Curić
Želim dobiti Arielu i više ništa. Krampus neće donijeti šibu, a kod Sv. Nike mi je najdraža vreća sa slatkišima i poklonima. Mislim da je Krampus isto malo dobar.

 

tia-tokic-nikola051

Tia Tokić
Prijatelj mi je rekao da Sv. Niko živi kraj crkve, a donijeti će mi slatkiše i poklone, barbiku i lutku Lalu. Ne želim da mi Krampus ništa donese i kod njega mi se ništa ne sviđa.

 

franka-lucic-nikola048

Franka Lučić
Želim da mi Niko donese pravog zeku, a ja ću mu davati jesti salate. Bilo bi lijepo da i Krampus nosi poklone i mislim da je on bio zločest i kad je bio mali.

 

linda-kustura-nikola042

Linda Kustura
Mislila sam da mi Sv. Nikola donese slagalicu na princezu, on je jako dobar jer nosi djeci poklone. Djeca koja dobiju šibu će se malo popraviti, zbog toga im je Krampus i donosi.

 

nina-negodic-nikola039

Nina Negodić
Sv. Nikola je jak jer jede zdravu hranu, blitvu, kupus i salatu i on tjera štapom Krampusa koji je crne boje. Čizmica mora biti crveno-bijela, a dobiti ću slatkiše i šarene kocke.

 

nikola-sutalo-nikola037

Nikola Šutalo
Želim dobiti veliki policijski auto jer policija pomaže ljudima. Sv. Nikola živi tamo gdje pripravlja svoje poklone, a mom prijatelju Mateju će donijeti kocke.

 

luka-kriste-nikola032

Luka Kriste
Nono i ja ćemo staviti čizmu na prozor a Sveti Niko će mi donijeti traktora sa farme koji će vući prikolicu. On živi na nebu i dobar je jer voli djecu.

 

marko-ivanis-nikola029

Marko Ivaniš
Od Nike ću dobiti slatkiše, autiće i slagalice, a on dolazi s neba i jako voli čiste čizmice. Moja je crvene boje i jedva je čekam staviti na prozor.

 

niko-begovic-nikola028

Niko Begović
Krampus je ružan i živi u smrdljivoj robi, a Sv Nikola živi kraj Djeda Mraza na Sjevernom Polu i kreće se putem nekakve čarolije. Krampus nije zločest nego samo gleda kakva su djeca pa im dijeli šibe.

 

petar-burum-nikola025

Petar Burum
Niko će mi donijeti tablet na kojem ću igrati igrice. Krampus mi neće doći jer sam bio dobar, a Sv. Nikola mi je super jer ima mobitel.

 

patrik-stahor-nikola017

Patrik Stahor
Sv. Niko dolazi za deset dana, a želim da mi donese kockice. Krampus ima samo šest šiba, a meni neće doći nijedna. Sv Nikola živi u gradu, a putuje po nebu.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist