Aktualno

Sve raskopano, a radnika nigdje!

Već puna tri dana ništa se ne radi na rekonstrukciji kanalizacije i vodovoda u Sustjepanu, u Rijeci dubrovačkoj. Raskopano je oko 100 metara kolnika, sve je u prašini, zbog čega su naši sugrađani ogorčeni, te se pitaju zbog čega su radovi stali.

 Predsjednik Uprave Vodovoda Branko Negodić rekao nam je kako nema informacija da su radovi stali, s obzirom da je osoba iz Vodovoda zadužena za tempo izvođenja radova u Zagrebu, no kako se sasvim sigurno radovi nastavljaju određenim tempom i dinamikom:

-Jučer smo imali stručni kolegij, problem je dubina od 4 metra pa se radovi izvode u vodi i moru. Predviđeni rok završetka je sredina srpnja, no mislim  da bi molgi biti gotovi i ranije- naglasio je.

Podsjetimo, još prije 5 dana, po ovom pitanju apelirali su i Eko-omblići koji su istaknuli kako ih građani zovu preko Zelenog telefona Eko Fona 020/453-850 i žale se kako već  danima tamo nema nikoga.
 

Pročitajte još

HOĆE LI NAM IMATI TKO ODRADITI SEZONU? ‘Prije smo po čistačicu morali u Makedoniju, a sada za radno mjesto dođe 70 prijava’

Maria Prkut

Od ponoći nove cijene goriva, benzin i LPG bi mogli pojeftiniti

Dulist

INVESTITOR ZATRAŽIO LOKACIJSKU DOZVOLU ZA INFRASTRUKTURU NA PREDJELU ‘VELIKI STOL’ Resort u Trstenome zapeo na cesti

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija