Sport

SUTRA OD 17:30 Ukrajinski boksači na otvorenom treningu u dvorani Gladiatora

SUTRA OD 17:30 Ukrajinski boksači na otvorenom treningu u dvorani Gladiatora

U dvoranu dubrovačkih Gladiatora u utorak u poslijepodnevnim satima stižu posebni gosti. Riječ je o ukrajinskoj olimpijskoj boks reprezentaciji koja će u dvorani kluba Gladiator Croatia održati otvoreni trening.
-Ukoliko se netko želi zabaviti i slikati s bivšim i aktualnim svjetskim i europskim amaterskim boks prvacima neka dođu na otvoreni trening od 17:30 do 19:00 – pozivaju naši Gladiatori.

Inače, kako nam navode sutra na trening stiže Sergej Dmitrijevič Gorskov, međunarodni majstor sporta i trostruki ukrajinski prvak, viceprvak Europe 2018. godine te finalist međunarodnog turnira klase A “Strandža” 2022. Višestruki je prvak i pobjednik međunarodnih turnira klase A te član olimpijske reprezentacije Ukrajine u kategoriji do 86 kg. Tu je u Yaroslav Sergeevich Khartsyz, majstor sporta međunarodne klase u boksu, trostruki prvak Ukrajine do 22 godine, ali i sudionik Olimpijskih igara u Tokiju. U ukrajinskoj je olimpijskoj reprezentacije u kategoriji 63,5 kg.
Yuriy Valentinovich Zakhareyev pobjednik je Europskog prvenstva U22 u Poreču gdje je proglašen za najboljeg boksača prvenstva, a jedini je boksač u povijesti amaterskog boksa koji je iste godine osvojio Svjetsko prvenstvo za mlade i Svjetsko seniorsko prvenstvo. I on je član bukrajinske olimpijske reprezentacije, baš kao i Robert Pavlovich Marton, inače višestruki prvak i pobjednik međunarodnih turnira klase A.

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist