Aktualno

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

Sveučilište u Dubrovniku

PEP konferencija, događaj koji okuplja istaknute stručnjake i profesionalce koji se bave odnosima s javnostima, novinarstvom, marketingom i event menadžmentom, održat će se u svom drugom izdanju 25. i 26. travnja u kampusu Sveučilišta u Dubrovniku.

Riječ je studentskom projektu koji stavlja fokus na interakciju, učenje i povezivanje s vodećim stručnjacima u području odnosa s javnostima i novinarstva. Ovogodišnje izdanje donosi širok spektar tema, uključujući trendove na društvenim mrežama, razvoj karijere, event menadžment, novinarstvo i mnoge druge. Uz bogat program predavanja, panel rasprave i radionice, PEP konferencija pruža platformu za dijalog i razmjenu ideja između studenata, mladih profesionalaca i iskusnih stručnjaka.

Bogat program započinje u četvrtak u 17 sati panelom posvećenim novinarstvom na kojem će sudjelovati dopisnica Nove TV u Dubrovniku Paula Klaić Saulačić, glavni urednik Dubrovačkog vjesnika i direktor regionalnih izdanja Slobodne Dalmacije Jadran Kapor, reporterka RTL-a Donna Diana Prćić, novinar HRT Radio Dubrovnik i alumni Sveučilišta u Dubrovniku Mislav Ćimić te osnivač i pokretač ‘DubPub kviza’ Ante Kovačić.

Program se nastavlja u petak od 10 sati predavanjima istaknutih stručnjaka, profesionalaca i poduzetnika u kojem sudjeluju profesor na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu i Govorničkoj akademiji Demosten dr. sc. Kristijan Sedak, vlasnica studija ‘Slatko kao cukar’ i alumna Sveučilišta u Dubrovniku Elena Vračarić, CEO Komunikativne agencije, komunikacijska savjetnica i alumna Sveučilišta u Dubrovniku Gloria Mage Gospić, menadžerica digitalnog marketinga i vlasnica agencije ‘Relaxed Dubrovnik’ Iva Sentić te vlasnica agencije za vjenčanja ‘Dubrovnik Event’ Ines Nanić.

Organizatori PEP konferencije su studenti Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku Leonarda Tikvica, Andrea Batinić i Matko Haičman čiji je cilj bio uspostaviti platformu za razmjenu ideja, umrežavanje i inspiraciju za buduću karijeru u području komunikacija.

– Kad kažu da u Gradu nema dovoljno sadržaja, mi kažemo da nije tako! Mi smo kao studenti shvatili kako su konferencije iznimni događaji za razmjenu znanja i iskustva. Zato smo se usudili okupiti stručnjake, profesionalce i iskusne praktičare te stvorili mjesto koje pruža izvrsnu priliku za učenje iz prve ruke – ističu organizatori.

Partneri projekta su Sveučilište u Dubrovniku, Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku, Studentski dom Dubrovnik, Love Bar Dubrovnik i Light Media.

Studentska ‘PEP konferencija’ ovog četvrtka i petka na Kampusu

 

Pročitajte još

A BILE SU 40 KUNA Prve trešnje na virtualnoj placi i do 10 eura! Je li to realna cijena?

Dulist

NAKON TARIKA Lejla Filipović odgovorila hejterima na kritike u ‘Zvijezde pjevaju’

Dulist

SMJEŠTAJ S POGLEDOM NA MORE Nove poste kampera na putu za Copacabanu

Dulist