Vaše vijesti

STRAŠNO! Naš sugrađanin se iskrcao iz taksija i propao u otvorenu kunetu

Naš sugrađanin (podaci poznati uredništvu) danas je umalo nastradao na kuneti u neposrednoj blizini hotela Rixos, na prometnici ispod svetišta Gospe od Milosrđa. Iskrcavao se iz taksi vozila i propao u otvorenu kunetu! Na sreću, nije slomio nogu, već je prošao samo s težim ostrugotinama.

Apelira na nadležne da se nešto poduzme (tim više što je kuneta u neposrednoj visini visokokategornika), a iz priča s obližnjih stanarima rečeno mu je da se u nekoliko navrata pokušala zatvoriti rupa. Međutim, netko je stalno otvara.

Samo je pitanje vremena, kako kaže, kad će se ovakva nemila situacija ponoviti, a pitanje je i hoće li ta sljedeća osoba imati sreće poput njega!

 

 

Pročitajte još

UŽIVO SA STRADUNA Čitateljica: ‘Što sve nećemo vidjeti. Čovjek je prođirao bez gaća’

Dulist

NEUGODNO ISKUSTVO ČITATELJICE U BUTIZI Pršutu je istekao rok prije mjesec dana. Nastavili su ga prodavat’ i nakon mog upozorenja

Dulist

[FOTO] Proslava Dana državnosti Hrvatske u New Yorku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija