Aktualno

Stradun u svjetlu humanitarnog koncerta

Stradun u svjetlu humanitarnog koncerta

Humanitarni koncert "Autizam govori – Dubrovnik sluša!" večeras je na Stradunu  s početkom u 20 sati, a Dubrovčane će zabavljati bendovi Feredon, Jinxi te Pips, Chips&Videoclips.

Koncert je besplatan, kao poklon Dubrovčanima i gostima, a namjera mu je prikupiti sredstva za Sekciju za autizam i komunikacijske teškoće udruge "Zajedno do zdravlja", koja je članica Udruga za autizam Hrvatske.

Akcijom "Autizam govori- Dubrovnik sluša" želi se osvjestiti  društvo o problemima i potrebama djece s poremećajima iz autističnog spektra, kojima treba inkluzivna integracija, razumijevanje i prihvaćanje okoline te intenzivan stručan rad da bi postali ravnopravni i samostalni članovi zajednice – poručuju organizatori Soundset Ragusa.

Soundset Ragusa i Sekcija za autizam i komunikacijske teškoće udruge Zajedno do zdravlja unaprijed se zahvaljuju na sudjelovanju i doniranju sredstava, koja možete uplatiti na žiro račun otvoren posebno za ovu namjenu u dubrovačkoj poslovnici Erste banke: 2402006-1500026253.

 

Pročitajte još

IZBRIŠITE IH Ove Android aplikacije kradu osobne i bankovne podatke!

Dulist

ZBOG POLUMARATONA Kuda sutra voze Libertasovi autobusi?

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist